Komplett Arctorna
Tréning

A Komplett Arctorna Tréning az általam ismert leggyorsabb és leghatékonyabb út a természetesen feszes archoz. A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

A tréning részletei

A Komplett Arctorna Tréning a folyamatos edzés és tanfolyam kombinációja, mely három blokkban a kezdőtől a haladó szintig vezet. Minden blokk 10 darab egymásra épülő, 60 perces, vidám hangulatú, de kemény edzést tartalmaz, heti két alkalommal.

A kezdő blokkban megtanuljuk az arctornához használt speciális technikákat, és ezek alkalmazásával felkészítjük az izmokat a későbbi arcformázáshoz.

A középhaladó blokkban tovább gyakoroljuk a már ismert technikákat, tökéletesítjük a gyakorlatokhoz szükséges speciális takarásokat, és haladó technikákat tanulunk.

A haladó blokkban elkezdjük az arc formázását, és a problémás részekre koncentrálva végezzük a gyakorlatokat a teljes arcon és a nyakon.

Milyen eredményekre számíthatsz?

  • 5 hét után érezhetően feszesebbé válik az arc
  • 10 hét után már szemmel is látható a változás
  • 15 hét után kisimultabb, feszesebb lesz az arc, a ráncok halványodnak

Van lehetőség edzésre a haladó szint elérése után?

Igen! Miután végeztél a három blokkal, szeretettel várunk a “klubban” ahol kötetlenül bármikor edzhetsz velünk tovább.

Hányan vagyunk a tréningen?

Egy csoportban maximum négyen vehetnek részt, mert nagyon fontos számomra, hogy mindenkire kellő figyelem jusson. A tréninget a járvány miatt online (skype) tartom, amely ugyanolyan hatékony, mint a személyes órák.

Ki vehet részt a tréningen?

A tréninget 65 éves korig bárki elkezdheti, akinek egészséges az arca. Van néhány kizáró ok amivel nem lehet arctornázni, erről itt találsz tájékoztatót.

Mennyibe kerül és hogyan kell fizetni?

Egy 10 alkalmas blokk ára 45000 Ft, amit a jelentkezést követően kérek szépen átutalni, ezzel biztosítva a helyedet a tréningen. (Az átutaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés után, emailben fogom elküldeni.)

Szép, magabiztos, elégedett és vidám arctornázó lányok csoportja

Időpontok és jelentkezés

A januárban induló tréningcsoportok megteltek. A legközelebbi időpont szeptemberben lesz. Előregisztrációkat várok a délelőtti vagy délutáni csoportokba.

Arctorna
Workshop

Egy gyorsabb bevezetőt szeretnél inkább? Gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Kérdésed van?

Nézd meg a Kérdések és válaszok oldalt, ahol összegyűjtöttem a válaszokat pár gyakori kérdésre. További kérdéseidet és észrevételeidet emailben, a moni@arctornamonival.hu címre várom!

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: