Komplett Arctorna
Tréning

A Komplett Arctorna Tréning az általam ismert leggyorsabb és leghatékonyabb út a természetesen feszes archoz. A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

A tréning részletei

A Komplett Arctorna Tréning a folyamatos edzés és tanfolyam kombinációja, mely három egymást követő blokkban a kezdőtől a haladó szintig vezet. Minden blokk 10 darab 60 perces, vidám hangulatú, de kemény edzést tartalmaz, heti két alkalommal.

A kezdő blokkban megtanuljuk az arctornához használt speciális technikákat, és ezek alkalmazásával felkészítjük az izmokat a későbbi arcformázáshoz.

A középhaladó blokkban tovább gyakoroljuk a már ismert technikákat, tökéletesítjük a gyakorlatokhoz szükséges speciális takarásokat, és haladó technikákat tanulunk.

A haladó blokkban elkezdjük az arc formázását, és a problémás részekre koncentrálva végezzük a gyakorlatokat a teljes arcon és a nyakon.

Milyen eredményekre számíthatsz?

 • 5 hét után érezhetően feszesebbé válik az arc
 • 10 hét után már szemmel is látható a változás
 • 15 hét után kisimultabb, feszesebb lesz az arc, a ráncok halványodnak

Van lehetőség edzésre a haladó szint elérése után?

Igen! Miután végeztél a három blokkal, szeretettel várunk a “klubban” ahol kötetlenül bármikor edzhetsz velünk tovább.

Hányan vagyunk a tréningen?

Egy csoportban maximum öten vehetnek részt, mert nagyon fontos számomra, hogy mindenkire kellő figyelem jusson. A tréninget online tartom, ami ugyanolyan hatékony, mint a személyes órák.

Ki vehet részt a tréningen?

A tréninget 65 éves korig bárki elkezdheti, akinek egészséges az arca. Van néhány kizáró ok amivel nem lehet arctornázni, erről itt találsz tájékoztatót.

Mennyibe kerül és hogyan kell fizetni?

A tréning árát 3 részletben, blokkonként kell fizetni. Egy 10 alkalmas blokk ára 69000 Ft. Az első részletet legkésőbb a tréning indulása előtt egy héttel kérem átutalni. Részvételi szándékod megerősítésére 10000 Ft előleget kérek, ennek részleteit a jelentkezés után emailben fogom elküldeni.

Szép, magabiztos, elégedett és vidám arctornázó lányok csoportja

Időpontok és jelentkezés

A következő tréning szeptember 2-án indul két csoporttal, csoportonként legfeljebb öt fővel.

 • Reggeli csoport (online)
  hétfő 9:00
  csütörtök 8:30

  Az órák hétfőn és csütörtökön reggel vannak.

 • Délutáni csoport (online)
  kedd 18:00
  csütörtök 16:30

  Az órák kedden és csütörtökön délután vannak.

Ha a csoportod időpontja nem lenne alkalmas, időnként lehetőség van másik csoportban való részvételre.

Arctorna
Workshop

Egy gyorsabb bevezetőt szeretnél inkább? Gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Kérdésed van?

Nézd meg a Kérdések és válaszok oldalt, ahol összegyűjtöttem a válaszokat pár gyakori kérdésre. További kérdéseidet és észrevételeidet emailben, a moni@arctornamonival.hu címre várom!

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: