Arctorna
Workshop

Gyors és könnyed bevezetés az arc fiatalon tartásának természetes módszerébe. Gyakorlati megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a tokát, a szem alatti karikákat, hogyan feszesítheted a szemhéjakat, hogyan töltheted fel az orr melletti barázdákat és az apró mimikai ráncokat. A workshop végén garantáltan bedurrant arcizmokkal és kisimultan távozol majd.

A workshop részletei

A workshop intenzív négy órából áll, egy rövid szünettel. A bevezető után megismerkedünk az arctorna alapjaival, melyek elengedhetetlenek a biztonságos és hatékony edzéshez. A program további részében megtanuljuk és gyakoroljuk a különböző arc területekre tervezett gyakorlatokat és azok helyes végzését. Az utolsó órában tartok egy mini edzést, ahol a tanultak ismétlése mellett látni fogod, hogyan áll össze egy teljes arctorna óra. Végül egy szuper arcmasszázzsal lazítjuk az izmokat és zárjuk a programot.

A workshop után kapsz egy hét napos ingyenes hozzáférést a Joyo arctorna programhoz, ahol online bármikor eléred az összes arctorna leckét (a workshop teljes anyagát), és saját időbeosztásod szerint gyakorolhatsz sok-sok vezetett edzésre.

Hányan vagyunk a workshopon?

A workshop maximális létszáma 5 fő, mivel nagyobb létszám esetén nem tudnék mindenkire kellően odafigyelni.

Kinek ajánlom a workshopot?

Bárkinek, aki szeretné természetes módszerrel fiatalon tartani az arcát, 20 évestől 95 éves korig :)

Mennyibe kerül, és hogyan kell fizetni?

Az online kiscsoportos artcorna workshop díja 29000 Ft.

Van a workshopnál gyorsabb és hatékonyabb megoldás?

Igen, a Komplett Arctorna Tréninggel gyorsabban érhetsz el eredményeket. De a workshop kiváló bevezető a tréninghez.

Mosolygó arctornázó lányok színes csoportja, és egy fiú

Időpontok és regisztráció

 • Arctorna Workshop
  1035 Budapest, Vihar u. 36.
  Részvételi díj 29000 Ft
  Megtelt

  Arctorna workshop személyes jelenléttel, maximum tíz fővel.

 • Online Arctorna Workshop
  Részvételi díj 29000 Ft

  Online workshop kis csoportban, maximum öt fővel.

Ha nem találsz alkalmas időpontot, nézz vissza később!

Mit mondanak akik eljöttek?

 • Nagy élmény volt számomra a workshop. Móni hihetetlenül profi, türelmes és figyelmes oktató. Maga a módszer nagyon látványos eredményeket mutatott már az alatt a 4 óra alatt is, Móni hibátlanul feszes arca pedig abszolút hiteles referencia, és motiváció arra, hogy a mindennapjainkba beépítsük az arctorna gyakorlatokat. Hálás köszönet mindezért!
  Értékelés: 5/5
  Primusz Hajnalka
 • A workshop minden szempontból SZUPER :) Szakmai felkészültség, hitelesség, egyénre szóló figyelem jellemzi. Móni kedvessége és türelme segítette a kemény munkát, miközben olyan arcizmaimmal ismerkedtem és dolgoztam amiknek eddig a létezéséről sem tudtam :)
  Értékelés: 5/5
  Pácziné Grosz Katalin
 • Kedves Móni! Nagy izgalommal vártam a workshopot és örömmel mondhatom el, hogy amennyire vártam, annyira sokat is kaptam! Élményben, tudásban egyaránt. Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Remélem, hogy ha legközelebb “összefutunk”, már észre fogod venni a változást rajtam! ;) Ajánlom mindenkinek, mert ez az egyik legjobb és legtermészetesebb módja a szépülésnek! Türelmes és nagyon kedves, nagy tudású oktató vagy, akivel öröm együtt dolgozni! Köszönöm neked!
  Értékelés: 5/5
  Gyalus Boglárka
 • Ez a workshop rendkívül hasznos és elgondolkodtató is egyben, különösen ajánlható mindazoknak, akiknek fontos testük edzése, karbantartása. Miért pont az arc maradna ki? Ráadásul Móni remekül oktat, nagyon érdekes dolgokat mond és mindenkire külön odafigyel. Nagyon köszönöm, Móni!
  Értékelés: 5/5
  Kauker Zsuzsa
 • A plasztikai sebészek helyében én elkezdenék aggódni… ;) A botox lebénítja az arcizmokat. Az arctorna megerősíti. Te melyiket választanád? Móni maga a legjobb cégér. Kérdezd meg tőle, mitől ilyen feszes az arca! ;)
  Értékelés: 5/5
  Amin-Váczi Virág
 • Kihagyhatatlan tudás anyag! Fantasztikus oktató. Köszönjük, jól éreztük magunkat és nagyon hasznos tudással lettünk gazdagabbak. Móni, a te arcod a legjobb referencia. :)
  Értékelés: 5/5
  Pahn Éva

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: