Arctorna
Workshop

Gyors és könnyed bevezetés az arc fiatalon tartásának természetes módszerébe. Gyakorlati megoldást kapsz arra, hogyan tüntesd el a tokát, a szem alatti karikákat, hogyan feszesítheted a szemhéjakat, hogyan töltheted fel az orr melletti barázdákat és az apró mimikai ráncokat. A workshop végén garantáltan bedurrant arcizmokkal és kisimultan távozol majd.

A workshop részletei

A workshop intenzív négy órából áll, egy-két rövid szünettel. Egy gyors bevezető után teljes mértékben a gyakorlatra fókuszálunk. A workshop leghosszabb részében számos gyakorlatot tanulunk meg, melyek lefedik a teljes arcot és a nyakat. Ezután egy mini arctorna órában minden arctájon végigmegyünk úgy, ahogy otthon kell majd gyakorolni. A workshopot egy kellemes arcmasszázzsal zárjuk.

Hányan vagyunk a workshopon?

A csapat maximális létszáma 8-9 fő, mivel nagyobb létszám esetén nem tudnék mindenkire kellően odafigyelni.

Kinek ajánlom a workshopot?

Bárkinek, aki szeretné természetes módszerrel fiatalon tartani az arcát, 20 évestől 95 éves korig :)

Mennyibe kerül, és hogyan kell fizetni?

A személyes, nagycsoportos Arctorna Workshop részvételi díja 18000 Ft, az online, kiscsoportos Artcorna díja 25000 Ft. A regisztrációnál láthatod az egyes események pontos árát.

A helyfoglaláshoz a teljes összeget kérem szépen előre átutalni a regisztrációtól számított három napon belül. Az átutaláshoz szükséges adatokat a jelentkezés után, emailben fogom elküldeni. Mivel a helyek hamar elfogynak, a három napon túl be nem fizetett regisztrációkat töröljük.

Ajándékba szeretném adni a workshopot – van erre lehetőség?

Igen! A workshop ajándékutalvány szuper ajándék. :)

Van a workshopnál gyorsabb és hatékonyabb megoldás?

Igen, a Komplett Arctorna Tréninggel gyorsabban érhetsz el eredményeket. De a workshop kiváló bevezető a tréninghez.

Mosolygó arctornázó lányok színes csoportja, és egy fiú

Időpontok és regisztráció

 • Online arctorna workshop, maximum 4 résztvevővel
  Részvételi díj 25000 Ft
  Megtelt
 • Online arctorna workshop, maximum 4 résztvevővel
  Részvételi díj 25000 Ft
 • Online arctorna workshop, maximum 4 résztvevővel
  Részvételi díj 25000 Ft
 • Online arctorna workshop, maximum 4 résztvevővel
  Részvételi díj 25000 Ft
Ha nem találsz alkalmas időpontot, de szeretnél jönni, lepd meg magad egy ajándékutalvánnyal, vagy nézz vissza később új időpontokért!

Mit mondanak akik eljöttek?

 • Nagy élmény volt számomra a workshop. Móni hihetetlenül profi, türelmes és figyelmes oktató. Maga a módszer nagyon látványos eredményeket mutatott már az alatt a 4 óra alatt is, Móni hibátlanul feszes arca pedig abszolút hiteles referencia, és motiváció arra, hogy a mindennapjainkba beépítsük az arctorna gyakorlatokat. Hálás köszönet mindezért!
  Értékelés: 5/5
  Primusz Hajnalka
 • A workshop minden szempontból SZUPER :) Szakmai felkészültség, hitelesség, egyénre szóló figyelem jellemzi. Móni kedvessége és türelme segítette a kemény munkát, miközben olyan arcizmaimmal ismerkedtem és dolgoztam amiknek eddig a létezéséről sem tudtam :)
  Értékelés: 5/5
  Pácziné Grosz Katalin
 • Kedves Móni! Nagy izgalommal vártam a workshopot és örömmel mondhatom el, hogy amennyire vártam, annyira sokat is kaptam! Élményben, tudásban egyaránt. Nagyon örülök, hogy találkoztunk! Remélem, hogy ha legközelebb “összefutunk”, már észre fogod venni a változást rajtam! ;) Ajánlom mindenkinek, mert ez az egyik legjobb és legtermészetesebb módja a szépülésnek! Türelmes és nagyon kedves, nagy tudású oktató vagy, akivel öröm együtt dolgozni! Köszönöm neked!
  Értékelés: 5/5
  Gyalus Boglárka
 • Ez a workshop rendkívül hasznos és elgondolkodtató is egyben, különösen ajánlható mindazoknak, akiknek fontos testük edzése, karbantartása. Miért pont az arc maradna ki? Ráadásul Móni remekül oktat, nagyon érdekes dolgokat mond és mindenkire külön odafigyel. Nagyon köszönöm, Móni!
  Értékelés: 5/5
  Kauker Zsuzsa
 • A plasztikai sebészek helyében én elkezdenék aggódni… ;) A botox lebénítja az arcizmokat. Az arctorna megerősíti. Te melyiket választanád? Móni maga a legjobb cégér. Kérdezd meg tőle, mitől ilyen feszes az arca! ;)
  Értékelés: 5/5
  Amin-Váczi Virág
 • Kihagyhatatlan tudás anyag! Fantasztikus oktató. Köszönjük, jól éreztük magunkat és nagyon hasznos tudással lettünk gazdagabbak. Móni, a te arcod a legjobb referencia. :)
  Értékelés: 5/5
  Pahn Éva

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Kérdésed van?

Nézd meg a Kérdések és válaszok oldalt, ahol összegyűjtöttem a válaszokat pár gyakori kérdésre. További kérdéseidet és észrevételeidet emailben, a moni@arctornamonival.hu címre várom!

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: