10 tuti tipp a smink nélküli szépséghez

Ahhoz, hogy smink nélkül is jól mutassunk nincs szükség másra, mint néhány dolgot szokásunkká tenni és ennyi :)

Egy egészséges feszes arc és a gondosan ápolt bőr – bármilyen életkorban is vagyunk –, nem igényel semmilyen korrekciót vagy díszítést, mert az természetesen, önmagában is gyönyörű. Persze ez nem zár ki egy-egy különleges alkalomra elkészített könnyű, minőségi sminket, de ahhoz, hogy az igazán jól mutasson az arcon, szintén fontos szempont az arc és az arc bőrének állapota. Ezekre figyelj és nem lesz többé szükséged sminkre!

  1. A napi 2-3 liter tiszta víz fogyasztása (nem szénsavas) elengedhetetlen a bőr és a szervezet megfelelő hidratáltságához - ez a szép bőr alapja.

  2. A bőrápolás egyik legfontosabb lépése az arcbőr megfelelő és alapos tisztítása reggel és este. Használj savas kémhatású, természetes arctisztító terméket!

  3. A szép bőr szintén fontos lépése a bőrradírozás. Ezt végezheted természetes anyagokat tartalmazó bőrradírral vagy hámlasztó szivaccsal. (Vigyázz a radírozással, havi egy-két alkalomnál többször ne alkalmazd és a bőrhöz gyengéd anyagokat használj!)

  4. Vess be egy jó arcmasszázst! A rendszeres masszázs jelentősen lassítja az öregedési folyamatokat, csökkenti a ráncok kialakulását, frissé, üdévé teszi a teljes arcot.

  5. Válassz a bőrtípusodnak megfelelő, természetes alapanyagokat tartalmazó hidratáló és fényvédő krémet napi használatra!

  6. Készíts természetes arcpakolást legalább hetente egyszer! A natúr, friss alapanyagokból készített házi pakolások csodákat tesznek a bőrrel. Használd őket!

  7. Figyelj arra, hogy mit eszel! Nagyon fontos, hogy miből táplálod a szervezeted, hiszen abból él, amit adsz neki.

  8. Sportolj rendszeresen, legalább heti két alkalommal! Szintén nagyon fontos, nemcsak az egészségnek tesz jót, hanem a bőrnek is.

  9. Aludj legalább napi 7 órát! Tudom, hogy innen a legegyszerűbb időt nyerni, de hidd el, hosszútávon a kevés alvás nem tesz jót sem a szépségnek, sem az egészségnek.

  10. Arctornázz rendszeresen! A bőr szépsége önmagában nem elég. A feszes, formás arcért az izmok mérete, fittsége felelős. Ne várd meg míg az arcizmok meggyengülnek, megereszkednek, az arc elveszíti tónusát, és lógó petyhüdt, ráncossá válik a bőr!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: