2 gyakorlat 2 percben, ha keveset aludtál

A túl kevés alvás bizony meglátszik az arcon, de szerencsére vannak nagyon jó trükkök, amikkel viszonylag gyorsan segíthetünk a helyzeten.

Mindannyiunkkal megesett már legalább egyszer :), hogy nem jutott elég idő alvásra. Nincs mit szépíteni, ha az ember nem 20 éves akkor az látszik is reggel a tükörben. Ilyenkor az arc fáradt, nyúzott, és huzamosabb alváshiány után a szem alatti karikák is megjelennek. Mutatok két egyszerű gyakorlatot, amivel néhány perc alatt felfrissítheted az arcod és enyhítheted a kialvatlanság tüneteit.

Gyakorlatok

1. gyakorlat

Picit nyisd ki a szád, majd az alsó és a felső ajkakat fordítsd rá az alsó, illetve a felső fogsorra. Ezután húzd szét a szád és kunkorítsd fel a szájsarkakat jó erősen (csinálj egy nagy széles vigyort). Közben tartsd az ajkakat a fogakra feszítve.

Húzd az egész arcot fölfelé. Tartsd fenn az orcákat amennyire csak tudod és számolj lassan 10-ig (minden számolásnál told az orcákat egyre följebb). Lazíts néhány másodpercig, majd ismételd meg a gyakorlatot.

2. gyakorlat

Tedd a kisujjak párnáit a szemöldök kezdő pontjához úgy, hogy azok érjenek össze. Ezután a többi ujjbegyet sorban helyezd el a szemöldökök ívén, de hagyj az ujjak között egy kis szünetet. A mutató ujjak a szemöldök végein legyenek. Húzd mindkét szemöldököd fölfelé erősen. Az ujjakkal tarts lefelé, ne engedd, hogy a szemöldök felemelkedjen. Feszítsd fölfelé a szemöldököket egyre erősebben, miközben lassan 10-ig számolsz. Lazíts, majd ismételd meg a gyakorlatot!

Figyelj arra, hogy a szemöldök közötti rész ne ráncolódjon és ne grimaszolj a gyakorlatok közben.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: