6 tuti tipp a gyönyörű szempillákért

Az arc szépségét nemcsak a genetika és a bőr minősége határozzák meg, hanem fontos szerepe van a "kiegészítőknek" is, mint például a hajnak, szemöldököknek, szempilláknak, vagy a sminknek.

Az arc szépségét nemcsak a genetika és a bőr minősége határozzák meg, hanem fontos szerepe van a “kiegészítőknek” is, mint például a hajnak, szemöldököknek, szempilláknak, sminknek.

Manapság egyre divatosabbak a pótolt, hatalmas szempilla bokrok, pedig némi gondoskodással és megfelelő sminkkel magunk is csodás pillákat varázsolhatunk saját anyagból. Persze van aki tényleg rászorul a pótlásra, de szerintem a legtöbbünknek nem lenne szüksége ilyesmire. Összeszedtem 6 tippet, amivel hosszabb, sűrűbb és hidratáltabb szempillákat varázsolhatsz magadnak természetesen.

Ricinusolaj

A ricinusolaj csodát tesz a szempillákkal! Tele van E vitaminnal, fantasztikusan ápol és hidratál. Ha rendszeresen ápolod vele pilláidat, hamarosan nemcsak sűrűsödni kezdenek a szálak, hanem méretük is növekszik majd. Kend be esténként a tiszta szempillákat (a töveket is!) és csak reggel mosd le őket!

Aloe vera

Kiválóan hidratálja a szempillát (is). Használhatod önmagában vagy ricinusolajjal keverve.

Természetes olajak

Kókuszolaj, argánolaj, mandulaolaj stb. olajakat is használhatsz ápolásra. Ha ricinusolaj helyett időnként beveted valamelyiket, tovább fokozhatod az eredményt.

Kerüld a silány minőségű szempillaspirálokat!

Figyelj a minőségre, nem mindegy mit kensz magadra!

Mindig távolítsd el a sminket este!

Soha ne feküdj le arctisztítás nélkül! A napközben lerakódott szennyeződések és smink eltávolítása nélkül a bőr nem tud regenerálódni az éjszaka folyamán és az éjszakai krém sem dolgozik rendesen. Ez vonatkozik a szempillákra is!

Egészséges táplálkozás

Nem csak a bőrnek vagy a hajnak fontos a minőségi táplálás, a pillák ugyanúgy belülről építkeznek. Figyelj a napi 2-2,5 liter folyadék bevitelére is!

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: