6 tuti tipp a gyönyörű szempillákért

Az arc szépségét nemcsak a genetika és a bőr minősége határozzák meg, hanem fontos szerepe van a "kiegészítőknek" is, mint például a hajnak, szemöldököknek, szempilláknak, vagy a sminknek.

Az arc szépségét nemcsak a genetika és a bőr minősége határozzák meg, hanem fontos szerepe van a “kiegészítőknek” is, mint például a hajnak, szemöldököknek, szempilláknak, sminknek.

Manapság egyre divatosabbak a pótolt, hatalmas szempilla bokrok, pedig némi gondoskodással és megfelelő sminkkel magunk is csodás pillákat varázsolhatunk saját anyagból. Persze van aki tényleg rászorul a pótlásra, de szerintem a legtöbbünknek nem lenne szüksége ilyesmire. Összeszedtem 6 tippet, amivel hosszabb, sűrűbb és hidratáltabb szempillákat varázsolhatsz magadnak természetesen.

Ricinusolaj

A ricinusolaj csodát tesz a szempillákkal! Tele van E vitaminnal, fantasztikusan ápol és hidratál. Ha rendszeresen ápolod vele pilláidat, hamarosan nemcsak sűrűsödni kezdenek a szálak, hanem méretük is növekszik majd. Kend be esténként a tiszta szempillákat (a töveket is!) és csak reggel mosd le őket!

Aloe vera

Kiválóan hidratálja a szempillát (is). Használhatod önmagában vagy ricinusolajjal keverve.

Természetes olajak

Kókuszolaj, argánolaj, mandulaolaj stb. olajakat is használhatsz ápolásra. Ha ricinusolaj helyett időnként beveted valamelyiket, tovább fokozhatod az eredményt.

Kerüld a silány minőségű szempillaspirálokat!

Figyelj a minőségre, nem mindegy mit kensz magadra!

Mindig távolítsd el a sminket este!

Soha ne feküdj le arctisztítás nélkül! A napközben lerakódott szennyeződések és smink eltávolítása nélkül a bőr nem tud regenerálódni az éjszaka folyamán és az éjszakai krém sem dolgozik rendesen. Ez vonatkozik a szempillákra is!

Egészséges táplálkozás

Nem csak a bőrnek vagy a hajnak fontos a minőségi táplálás, a pillák ugyanúgy belülről építkeznek. Figyelj a napi 2-2,5 liter folyadék bevitelére is!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: