Ajakfeltöltés házilag

Mindenki szeretne fiatalosan telt ajkakat, ami megfelelő arctorna gyakorlatokkal és rendszeres gyakorlással természetesen is elérhető.

Ez az egyszerű gyakorlat csodásan izmosítja az ajkakat (főleg a felső ajakra fókuszál). Gyakorolj minden nap, alakítsd a tornát szokásoddá és varázsolj magadnak szexi ajkakat természetesen!

Gyakorlat

Tedd a mutató ujjaidat a szájsarkakhoz és tartsd ott őket határozottan.

Ezután csavard fel a felső ajkad maga alá, amennyire csak tudod (ha nem megy, akkor segíts a középső ujjaddal). Alulról támaszd meg a feltekert felső ajkad az alsó ajkaddal és nyomd azt felfelé, miközben a felső ajkaddal szorítsd a csavarást egyre erősebben. Végezd a gyakorlatot 40 másodpercig, majd egy 5 másodperces pihenő után ismételd meg. Lazíts, fújd ki a levegőt a két ajak között. Figyelj arra, hogy más területek ne ráncolódjanak az arcodon gyakorlat közben.

Tipp

A gyakorlatot nehezítheted, ha az ajkak egyre erősödő feszítése közben a szájzugokat felfelé kunkorítod.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: