Ajakfeltöltés házilag

Mindenki szeretne fiatalosan telt ajkakat, ami megfelelő arctorna gyakorlatokkal és rendszeres gyakorlással természetesen is elérhető.

Ez az egyszerű gyakorlat csodásan izmosítja az ajkakat (főleg a felső ajakra fókuszál). Gyakorolj minden nap, alakítsd a tornát szokásoddá és varázsolj magadnak szexi ajkakat természetesen!

Gyakorlat

Tedd a mutató ujjaidat a szájsarkakhoz és tartsd ott őket határozottan.

Ezután csavard fel a felső ajkad maga alá, amennyire csak tudod (ha nem megy, akkor segíts a középső ujjaddal). Alulról támaszd meg a feltekert felső ajkad az alsó ajkaddal és nyomd azt felfelé, miközben a felső ajkaddal szorítsd a csavarást egyre erősebben. Végezd a gyakorlatot 40 másodpercig, majd egy 5 másodperces pihenő után ismételd meg. Lazíts, fújd ki a levegőt a két ajak között. Figyelj arra, hogy más területek ne ráncolódjanak az arcodon gyakorlat közben.

Tipp

A gyakorlatot nehezítheted, ha az ajkak egyre erősödő feszítése közben a szájzugokat felfelé kunkorítod.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: