Masszázs, nyújtás és izomfejlesztés

Mindhárom lépést jól ismerjük már a testen, de nézzük külön-külön milyen hatásuk van az arcon is.

Masszázs

Egy kellemes testmasszázs ellazítja a lelket és az izmokat, beindítja a keringést, segít a méregtelenítésben és energetizál. Bizonyos olajokkal vagy krémekkel együtt tovább fokozhatjuk a hatást, az arcon pedig a fent említett összes szuper hasznos dolog mellet az ott végzett finom masszázs mélyebbre juttatja a hatóanyagokat, késlelteti vagy halványítja a mimikai ráncokat.

Nyújtás

Nyújtásra minden izomnak szüksége van, még akkor is, ha valaki egyáltalán nem sportol. Az arcon és a testen az izmok rendszeresen megfeszülnek, ellazulnak, vagyis végzik a maguk feladatát. A folyamatos munkában az izmok sokszor nem teljesen lazulnak vissza és egy idő után elfelejtik, hogy mi volt számukra az optimális laza állapot. Ha pedig ezt megspékeljük mondjuk egy stresszes időszakkal vagy egy napsütötte hunyorgós évszakkal, akkor egy idő után kellemetlen problémákat vagy maradandó nyomokat - például ráncokat - hagy a lazítás nélküli izom. Ezért ajánlott rendszeresen nyújtani, sport és egyéb erősebb igénybevétel esetén pedig egyenesen kötelező, nemcsak a testen, hanem az arcon is!

Izomfejlesztés

Ma már senki sem vitatja, hogy a sport, az izmok célzott erősítése a testen mennyire meghatározó az egészségre és a jó megjelenésre. De mi a helyzet az arcon? Az arcon mimikai izmok és rágóizmok vannak, melyek szerkezete hasonló a testen található izmokéhoz. Ezeket úgyanúgy képesek vagyunk megerősíteni, tömegüket megnövelni, mint a testen lévő izmokat.

De miért kellene az arcon is izmot fejleszetnünk, miért nem elég ott a masszázs vagy a nyújtás?

Az arcmasszázs hatékonyan segít az izmok ellazításában, de nem erősíti meg azokat. Erősítés hiányában pedig a meggyengült izmok a gravitáció hatására fokozatosan ereszkednek lefelé, magukkal húzva a bőrt is.

Az arcon az izmok nyújtásával a túlfeszült, megrövidült izmokat segítjük visszanyújtani és ellazítani, ezzel támogatva az egészséges működésüket. A nyújtó gyakorlatok sok esetben megelőzik vagy megszűntetik az olyan gyakori izomfeszülésből adódó problémákat mint az állkapocsfeszülés vagy a fejfájás. Nyújtással stimuláljuk vagy lazítjuk az izmokat, de nem tudjuk növelni azok tömegét.

Az arc izmainak célzott erősítése, arctájanként azok tömegnövelése belülről tölti fel és emeli vissza a megereszkedett bőrt és simítja a ráncokat. Kemény és rendszeres munkával az arc feszesebb, frissebb és fiatalabb lesz, épp úgy mint a testen! És miután az izomfejlesztés mellett az arctorna része a nyújtás és a masszázs is, így egyben egy tökéletesen természetes és hatékony megoldást kapunk.💪

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: