Gyorsan elkészíthető házi kézápoló masszázskrém

A kéz gondozása, ápolása szintén nagyon fontos, hiszen mindig szem előtt van és rendkívül kiszolgáltatott a környezeti hatásokkal szemben. Ráadásul már első ránézésre sokat elárul tulajdonosáról.

Én kimondottan a száraz, vízhiányos és érzékeny bőrűek táborába tartozom, ami azt jelenti, hogy fokozott bőrápolásra van szükségem. Persze ebbe nemcsak az arcbőr ápolása tartozik bele, hanem a teljes test, melynek része a kéz bőrének ápolása is. A kéz ugyanúgy, mint az arc, mindig szem előtt van, és az évszakok többségében nem védjük semmivel. Kinézete, ápoltsága rendkívül sokat elárul rólunk és életkorunkról, éppen ezért érdemes különösen nagy gonddal ápolni azokat. Ma készítettem egy egyszerű kézmasszázs krémet teljesen natúr összetevőkből, ami nemcsak ápolja és védi a kezeket, de fényvédő hatása is van.

Összetevők

  • 2 evőkanál sheavaj
  • 1 evőkanál kókuszolaj
  • 1 evőkanál jojóba olaj
  • 4 csepp E-vitamin
  • 2 csepp panthenol
  • 1 lapos kávéskanál cink-oxid
  • 8-10 csepp levendula olaj (opcionális)
  • 1 db tiszta tégely

Így készítsd el

Vízgőz felett olvaszd fel a sheavajat, majd tedd hozzá a kókuszolajat és a jojóba olajat is. (Figyelj arra, hogy ne hevítsd túl a sheavajat, és csak akkor keverd hozzá a kókuszt és a jojobát, amikor a sheavaj langyos.) Ezután csepegtesd a keverékbe az E-vitamin olajat, a panthenolt és az illóolajat. A végén add hozzá a cink-oxidot és keverd simára az egészet. Öntsd a mixet a tiszta és száraz tégelybe, és várd meg, amíg megdermed.

Így használd

Kézmosás után a még vizes kezekre tegyél egy kevés krémet, és addig masszírozd a kézfejet, az ujjakat és a körmöket, amíg az teljesen fel nem szívódik. Ha marad egy kis olaj a kezeden azt kend szét a karokon.

Tartsd a krémet száraz, hűvös helyen és 3 hónapon belül használd fel!

Készítsd el, próbáld ki!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: