Házi lábápoló 10 perc alatt

A kemény, száraz vagy fáradt lábak ápolására remek lábápolót készíthető otthon tartósítószer nélkül, teljesen természetes alapanyagokból. Íme a recept!

Most, hogy a meleg miatt sokat mászkálok mezítláb, iszonyú hamar kiszárad a talpam, ami nagyon kellemetlen száraz, égő érzéssel jár. (Akinek száraz a bőre, az pontosan tudja miről beszélek :() De a száraz, égő vagy hámló talpak nemcsak simán a láb szárazságának okai lehetnek, hanem valamilyen bőrprobléma is állhat a fenti tünetek háttérben. Ilyen például a nyáron gyakrabban előforduló gombás fertőzés vagy az ekcéma. Sokféle megoldás létezik a kiszáradt vagy problémás lábak kezelésére, de te magad is készíthetsz otthon szuper jó lábápolót, tényleg nagyon egyszerűen. Én már többször is megcsináltam ezt a krémet, nekem nagyon bevált és a családom is imádja :) Íme a recept!

A lábápoló hozzávalói

  • 1/2 evőkanál méhviasz
  • 1 evőkanál sheavaj
  • 1 evőkanál kókuszolaj (cserélhető más olajjal is)
  • 1 evőkanál kakaóvaj
  • 3 csepp E-vitamin
  • 15 csepp teafaolaj (fertőtleníti, gombátlanítja a lábakat)
  • 10-15 csepp illóolaj a kedvenc illatodból (opcionális)
  • 15 csepp borsmenta illóolaj (a borsmenta frissíti és hűsíti a fáradt lábakat – ha lehet ezt az összetevőt ne hagyd ki)

Elkészítés

Olvaszd fel a méhviaszt gőz felett és amikor félig megolvadt tedd hozzá a sheavajat, a kókuszolajat és a kakaóvajat is. Amikor minden folyékony vedd le a gőzről és keverd hozzá a maradék összetevőket. (Figyelj arra, hogy ne legyen forró a gőzről levett olaj mix, amikor hozzá adod az illóolajokat.) Öntsd a kész masszát egy tárolóedénybe és tedd egy kis időre hűtőszekrénybe, amíg teljesen megszilárdul! Este lefekvéskor jól masszírozd be a lábakat vele!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: