Hogyan kerüld el a lekonyuló szájzugokat

A lekonyuló szájzugok nem túl szexi látvány. A "lebiggyedés" lehet genetikai eredetű, de a fő ok a szájzugemelő izmok fokozatos gyengülése.

A lekonyuló szájzugok nem túl szexi látvány. A “lebiggyedés” lehet genetikai eredetű, de a fő ok a szájzugemelő izmok fokozatos gyengülése. A gyenge izom nem képes megtartani a szájzugokat eredeti helyükön, így azok egyre jobban lefelé görbülnek és egy idő után ráncok is megjelennek. Mutatok egy egyszerű gyakorlatot, amivel ezeknek az izmoknak az edzésére.

Zárd össze az ajkaidat, majd helyezd a mutatóujjak párnáit a szájsarkakra. Préseld össze a szájzugokat nagyon erősen. Ezután kunkorítsd fel a szájzugokat tiszta erőből, majd görbítsd őket lefelé, és megint fel. Mozgasd őket folyamatosan fel és le 20-szor. Ismételd a gyakorlatot kétszer-háromszor, heti 4 alkalommal. A gyakorlatsor végén fújd fel az ajak körüli részt levegővel, hogy megnyúljanak az izmok. Eleinte nem biztos, hogy sikerül a szájzugokat irányba húzni, de egy kis gyakorlással hamar rá lehet érezni.

Figyelj arra, hogy gyakorlat közben ne húzd szét a szád, ne grimaszolj és a szájzugokkal végig erősen préselve dolgozz. Ha jól és rendszeresen csinálod a gyakorlatot, akkor hamarosan látszani fog az eredmény :)

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: