Három tipp amivel hatékonyan tehetsz a mimikai ráncok ellen

A mimikai ráncok nemcsak öregítik arcunkat, de sokat elárulnak személyiségünkről, korábbi élethelyzeteinkről, vagy éppen rossz szokásaikról. Szerencsére vannak jó megoldások a ráncok megelőzésére, vagy kisimításukra.

Érzéseink gyakran fejeződnek ki az arcon, melyek minél intenzívebbek, annál erőteljesebben kapcsolódik hozzá mimika. Ha ezek a grimaszok hosszú időn át túl sokszor ismétlődnek, akkor egy idő után elkezdenek nyomot hagyni az arcon, mégpedig ráncok formájában. Vajon mit tehetünk, hogy a mimikai ráncok minél később és minél halványabban látszódjanak, és egyáltalán tehetünk-e hatékonyan bármit?

Rossz szokások kiiktatása

Gondold végig milyen arckifejezéseket használsz egy-egy szituációban, például amikor nagyon belemerülsz egy feladatba, vagy nem tetszik valami. (Én ilyenkor általában ráncolom a szemöldökömet.) Kérj meg valakit a környezetedben, hogy figyelmeztessen amikor grimaszolsz, vagy túl sokat használsz olyan arckifejezést, aminek hosszútávon nem szeretnéd látni a nyomait.

Célzott bőrápolás

Hatékony megoldás a mimikai ráncok korai kialakulásának megelőzésére a felesleges arckifejezések elhagyásán túl, ha több figyelmet fordítasz a kényes területeken a bőrápolásra.

Az arc izmainak rendszeres edzése

Az izmok folyamatos edzésben tartásával megelőzhető a méyl ráncok kialakulása, de ha vannak már mimikai ráncaid, akkor se keseredj el, mert a rendszeres arctorna szuper megoldás erre a problémára. Minél korábban kezded az edzést, annál kevesebb munkával éred el a kívánt eredményt.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: