Így ápolj szemöldököt szuper egyszerűen

Ahhoz, hogy a szemöldök szálai szépek és egészségesek legyenek, fontos azokat rendszeresen ápolni, éppúgy, mint a bőrt vagy a hajat. Ebben a posztban egy egyszerű tippet találsz a szemöldökök tökéletes ápolására.

A szemöldökök formája, mérete és színe nagyban meghatározza az arc kinézetét, így érdemes időt szánni arra, hogy megtaláljuk a leginkább hozzánk passzoló fazont. De nemcsak a szemöldökök formázására érdemes odafigyelni, hanem fontos a szálak rendszeres ápolása is. Én kókuszolajat használok erre a célra, ami kiválóan hidratálja és ápolja az időnként össze-vissza álló, kiszáradt szemöldökeimet.

Így csináld

A tiszta szemöldököt enyhén nedvesítsd be, majd egy kevés kókuszolajat masszírozz mindkét területre. Ezután tedd a középső ujjak begyét a szemöldökök belső részére (a két ujj hegye érjen össze középen) és közepes erősséggel nyomd az ujjaidat a csontra. Kezdd a szemöldök vonalán kifelé húzni az ujjakat, majd ugorj vissza a kezdő pontra. Ismételd meg néhányszor a mozdulatot. A végén a felesleges olajat gyengéden töröld le egy száraz kendővel!

Nálam a szemöldökápolás a reggeli és az esti arcápolási rutin része. Próbáld ki! :)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: