Így ápolj szemöldököt szuper egyszerűen

Ahhoz, hogy a szemöldök szálai szépek és egészségesek legyenek, fontos azokat rendszeresen ápolni, éppúgy, mint a bőrt vagy a hajat. Ebben a posztban egy egyszerű tippet találsz a szemöldökök tökéletes ápolására.

A szemöldökök formája, mérete és színe nagyban meghatározza az arc kinézetét, így érdemes időt szánni arra, hogy megtaláljuk a leginkább hozzánk passzoló fazont. De nemcsak a szemöldökök formázására érdemes odafigyelni, hanem fontos a szálak rendszeres ápolása is. Én kókuszolajat használok erre a célra, ami kiválóan hidratálja és ápolja az időnként össze-vissza álló, kiszáradt szemöldökeimet.

Így csináld

A tiszta szemöldököt enyhén nedvesítsd be, majd egy kevés kókuszolajat masszírozz mindkét területre. Ezután tedd a középső ujjak begyét a szemöldökök belső részére (a két ujj hegye érjen össze középen) és közepes erősséggel nyomd az ujjaidat a csontra. Kezdd a szemöldök vonalán kifelé húzni az ujjakat, majd ugorj vissza a kezdő pontra. Ismételd meg néhányszor a mozdulatot. A végén a felesleges olajat gyengéden töröld le egy száraz kendővel!

Nálam a szemöldökápolás a reggeli és az esti arcápolási rutin része. Próbáld ki! :)

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: