Igy tüntesd el a szarkalábakat

A mimikai ráncok korai megjelenésének elkerülésére a legjobb megoldás a megelőzés. Rendszeres arctornával sokat tehetünk ezért.

Egy bizonyos kor után maradandóan nyomot hagy arcunkon a sok-sok nevetés és mosolygás, amiről a szem sarkában megjelenő szarkalábak (nevető ráncok) árulkodnak leginkább. Mások arcán ezek a ráncocskák szimpatikusak lehetnek, hiszen sokat mosolygó, pozitív ember benyomását keltik. De mivel ráncokat senki sem szeret viselni, ezért most mutatok neked egy szuper hatékony gyakorlatot, ami rendszeres gyakorlással a már meglévő mély szarkalábakat kisimítja, a halvány ráncokat pedig eltünteti.

Gyakorlat

Gyengéden maszírozz a nedves szem körüli részre egy kevéske olajat (pl. kókuszolajat).

Ezután helyezd a mutatóujj párnáit a szarkalábakra úgy, hogy az ujjak vége érintse az alsó szemzugoknál a szempillákat. Tartsd ott az ujjakat puhán, de stabilan.

Hunyoríts, húzd fel az alsó szemhéjakat és közben nézz felfelé középre egy képzeletbeli pontra. Tartsd a felhúzott szemhéjakat és számolj lassan 10-ig. Lazíts egy pillanatra, majd ismételd meg a gyakorlatot még kétszer. Fókuszálj a külső szemzugoknál az izmokra, azokat erősíted a gyakorlattal. Ne hagyd, hogy számolás közben lazuljon a feszítés. A gyakorlat végén gyengéden paskold meg a szarkalábakat (vagy azok helyét :)) az ujjaiddal, majd pislogással lazítsd a szemeket.

Ezt a gyakorlatot csinálhatod bárhol és bármikor, de legjobb ha reggel és este végzed arctisztítás és hidratálás után.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: