Igy tüntesd el a szarkalábakat

A mimikai ráncok korai megjelenésének elkerülésére a legjobb megoldás a megelőzés. Rendszeres arctornával sokat tehetünk ezért.

Egy bizonyos kor után maradandóan nyomot hagy arcunkon a sok-sok nevetés és mosolygás, amiről a szem sarkában megjelenő szarkalábak (nevető ráncok) árulkodnak leginkább. Mások arcán ezek a ráncocskák szimpatikusak lehetnek, hiszen sokat mosolygó, pozitív ember benyomását keltik. De mivel ráncokat senki sem szeret viselni, ezért most mutatok neked egy szuper hatékony gyakorlatot, ami rendszeres gyakorlással a már meglévő mély szarkalábakat kisimítja, a halvány ráncokat pedig eltünteti.

Gyakorlat

Gyengéden maszírozz a nedves szem körüli részre egy kevéske olajat (pl. kókuszolajat).

Ezután helyezd a mutatóujj párnáit a szarkalábakra úgy, hogy az ujjak vége érintse az alsó szemzugoknál a szempillákat. Tartsd ott az ujjakat puhán, de stabilan.

Hunyoríts, húzd fel az alsó szemhéjakat és közben nézz felfelé középre egy képzeletbeli pontra. Tartsd a felhúzott szemhéjakat és számolj lassan 10-ig. Lazíts egy pillanatra, majd ismételd meg a gyakorlatot még kétszer. Fókuszálj a külső szemzugoknál az izmokra, azokat erősíted a gyakorlattal. Ne hagyd, hogy számolás közben lazuljon a feszítés. A gyakorlat végén gyengéden paskold meg a szarkalábakat (vagy azok helyét :)) az ujjaiddal, majd pislogással lazítsd a szemeket.

Ezt a gyakorlatot csinálhatod bárhol és bármikor, de legjobb ha reggel és este végzed arctisztítás és hidratálás után.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: