Így tüntesd el a szigorú ráncokat

Az idő előrehaladtával a mimikai ráncok lassanként rárajzolják arcunkra érzelmeinket, rossz szokásainkat. Rendszeres arctornával megelőzhető, vagy hatékonyan kisimíthatók például a két szemöldök közötti ráncok.

Szemöldökeinket gyakran összeráncoljuk amikor erősen fókuszálunk valamire vagy rosszallóan, dühösen nézünk, ami nagyon hamar, az úgynevezett szigorú ráncok kialakulásához vezet. Ezek a ráncok nemcsak szigorú kinézetet kölcsönöznek viselőjének (innen a név), de jó néhány évvel öregítik is az arcot. Szerencsére vannak nagyon jó arctorna gyakorlatotok, melyek rendszeres végzésével szépen kisimulnak a meglévő ráncok, de megelőzés miatt is érdemes gyakorlatozni. Mutatok egy egyszerű gyakorlatot, amivel láthatóan hamar kezdenek simulni a szigorú ráncok.

Gyakorlat

Tedd mindkét kezed gyűrűsujját a szemöldökök ívére úgy, hogy az ujjak hegye összeérjen a két szemöldök között, a középső és mutató ujjad pedig zárd mellé a homlokon. (Fontos, hogy a gyűrűs ujjak és a középső ujjak összeérjenek mert le kell fognod a két szemöldök közötti részt.) Erősen nyomd az ujjaidat a csont felé, kissé lefelé tolva, miközben tiszta erővel rántsd fel a szemöldökeidet. Figyelj arra, hogy az ujjak ne engedjék felhúzni a szemöldököket (ezért kell erősen tartani) és, hogy a bőröd sehol ne gyűrődjön, miközben felfelé tolsz. Számolj lassan 15-ig és minden egyes számolásnál ugorj a szemöldökökkel egyre feljebb. Koncentrálj a két szemöldök közötti területre, ott dolgozz nagyon erősen. Kétszer-háromszor ismételd meg ezt gyakorlatot, akár naponta többször is. A gyakorlatsor végén gyengéden masszírozd át a területet, ahol dolgoztál.

Figyelj arra, hogy amikor a szemöldökökkel fölfelé tolsz, ne ráncold a homlokodat és ne grimaszolj. Csak a szemöldökökkel dolgozz! Eleinte jó, ha tükör előtt gyakorolsz, hogy lásd mi történik munka közben az arcodon.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: