Így tüntesd el a tokát

A toka visszahúzására vagy megelőzésére és a nyak feszesen tartására kiváló természetes megoldások vannak. Ez a gyakorlat tényleg segít!

Egyik gyakori zavaró probléma az arcon a toka megjelenése, ami sajnos nem csak az idősebb generáció problémája. Jó hír azonban, hogy mint több más zavaró tényezőtől az arcunkon és a nyakunkon, a tokától is meg lehet szabadulni arctorna gyakorlatokkal. Itt egy jó gyakorlat a toka eltüntetéséhez:

Ülj kényelmesen, a vállakat tartsd lazán. Könyökölj egy asztalra vagy a térdedre. Emeld fel egy kicsit az állad és tedd az ökleidet az állad alá a tokára úgy, hogy azok összeérjenek.

Told lefelé az álladat miközben az ökleiddel tarts ellen az áll lefelé nyomásának (ezért kellenek oda). Tehát: állal lefelé, öklökkel fölfelé tolunk (nyak végig feszes). Számolj lassan 5-ig, majd fokozatosan lazítsd a nyakad. Néhány másodperc szünet után ismételd a gyakorlatot kétszer-háromszor.

Ha végeztél jöhet egy kis lazítás: tátogj néhányszor, majd jobbra balra mozgásokkal óvatosan lazítsd az állkapcsodat.

Figyelj arra, hogy miközben a gyakorlatot végzed ne grimaszolj, ne gyűrd az arcod sehol és a vállak se feszüljenek. Fókuszálj a nyakra és a tokára, próbáld minél pontosabban végezni a gyakorlatot. Csak a helyesen végzett gyakorlatok vezetnek eredményhez! Jó gyakorlást! :)  

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: