Így tüntesd el a tokát

A toka visszahúzására vagy megelőzésére és a nyak feszesen tartására kiváló természetes megoldások vannak. Ez a gyakorlat tényleg segít!

Egyik gyakori zavaró probléma az arcon a toka megjelenése, ami sajnos nem csak az idősebb generáció problémája. Jó hír azonban, hogy mint több más zavaró tényezőtől az arcunkon és a nyakunkon, a tokától is meg lehet szabadulni arctorna gyakorlatokkal. Itt egy jó gyakorlat a toka eltüntetéséhez:

Ülj kényelmesen, a vállakat tartsd lazán. Könyökölj egy asztalra vagy a térdedre. Emeld fel egy kicsit az állad és tedd az ökleidet az állad alá a tokára úgy, hogy azok összeérjenek.

Told lefelé az álladat miközben az ökleiddel tarts ellen az áll lefelé nyomásának (ezért kellenek oda). Tehát: állal lefelé, öklökkel fölfelé tolunk (nyak végig feszes). Számolj lassan 5-ig, majd fokozatosan lazítsd a nyakad. Néhány másodperc szünet után ismételd a gyakorlatot kétszer-háromszor.

Ha végeztél jöhet egy kis lazítás: tátogj néhányszor, majd jobbra balra mozgásokkal óvatosan lazítsd az állkapcsodat.

Figyelj arra, hogy miközben a gyakorlatot végzed ne grimaszolj, ne gyűrd az arcod sehol és a vállak se feszüljenek. Fókuszálj a nyakra és a tokára, próbáld minél pontosabban végezni a gyakorlatot. Csak a helyesen végzett gyakorlatok vezetnek eredményhez! Jó gyakorlást! :)  

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: