Készíts saját izzadásgátlót

Évek óta használok saját készítésű izzadásgátlót, ami nemcsak remekül működik, de garantáltan méregmentes is. Én nagyon szeretem :)

Sajnos még mindig, a legtöbb forgalomban lévő kozmetikai termékben olyan ártalmas anyagokkal találkozhatunk, amelyek hosszútávon akár számos komoly betegség kialakulásához is vezethetnek. Ezek között vannak a dezodorok és az izzadásgátlók is, melyeket naponta használunk. Persze vannak alternatívák, de sokan vagy nem ismerik azokat, vagy drágának találják.

Itt egy fantasztikus recept, ami 10 perc alatt elkészíthető otthon, csodásan működik és teljesen méregmentes.

Hozzávalók

  • 4 evőkanál kókuszolaj/zsír
  • 4 evőkanál sheavaj
  • 4 evőkanál tápiókaliszt
  • 4 evőkanál (jó minőségű szódabikarbóna)
  • 4-5 csepp teafaolaj
  • 5-6 csepp levendulaolaj

Így készítsd el

A kókuszzsírt és a sheavajat olvaszd fel, majd csepegtesd bele a teafaolajat és levendulaolajat. Ezután add hozzá a tápiókalisztet és a szódabikarbónát. Keverd a masszát simára és tedd bele egy tégelybe. Viszonylag gyorsan kell dolgoznod, mert, ha a kókusz és a sheavaj megszilárdul akkor nehezebb velük dolgozni. A levendulaolaj helyett bármilyen kedvelt illatot használhatsz. Nekem bevált :)

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: