Ránctalan és feszes bőr aloe verával? Igeeen!

Szerencsére léteznek a természetben olyan csodálatos növények, melyeket valamilyen formában számos dologra hasznosítani tudunk. Ilyen például az aloe vera, amely az egyik leghasznosabb és legsokoldalúbb amivel és valaha találkoztam.

Ha ismered az aloe vera jótékony hatásait, akkor minden bizonnyal ott is van a polcodon és használod is azt. Ha mégsem ismernéd, vagy még sohasem próbáltad, megosztok egy szuper egyszerű trükköt, amivel bőröd szebb és hidratáltabb lesz ennek a csoda gélnek a használatával.

Mire jó az aloe vera

Az aloe vera növény hatóanyagaiból készült közel 100% tisztaságú kivonat elpusztítja a baktériumokat, vírusokat és gombákat. Csökkenti a gyulladást, kiváló regeneráló hatású, nagyon jó égésre, rovarcsípésre, viszketésre. Minden bőrtípusra tökéletes, gyorsan felszívódik, fantasztikusan hidratál és hatékonyan ránctalanít.

És akkor jöjjön a tipp

Reggel és este arctisztítás után kenj a teljes arcodra és dekoltázsodra 99%-os aloe verát, mielőtt használod a megszokott arckrémedet. A gél szinte azonnal felszívódik, a száraz és érzékeny bőrt megnyugtatja és hidratálja, a gyulladt, pattanásos bőrt gyógyítja. Minden bőrtípusra használható. Néhány nap múlva már látni fogod a változást. Érdemes kipróbálni :)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: