Ránctalanítás krumplival

Az egyik legjobb dolog a természetben, hogy a benne megtalálható növényeket nemcsak megehetjük, de a bennük lévő értékes vitaminokat és ásványi anyagokat külsőleg is hasznosíthatjuk.

Hogy a krumpli finom vagy nem, hizlal vagy sem ezt döntse el mindenki maga. Egy dologban azonban biztosan nem lehet vitatkozni, mégpedig abban, hogy a burgonya nagyon sok vitamint és ásványi anyagot tartalmaz, amit kiválóan hasznosíthatunk a mindennapos bőrápolásban. A krumpli nedve ugyanis védi a bőrt a különböző fertőzésektől, egyensúlyban tartja a kollagén termelődést, hidratáló, feszesítő, ránctalanító, gyulladáscsökkentő hatású, valamint védelmet nyújt a bőrnek a káros szabad gyökökkel szemben. Alkalmazd minden nap, megéri a törődés!

Arcpakolás és relax

Alaposan tisztíts meg egy egészséges és érett burgonyát, majd vágd fel vékony szeletekre. Keress egy nyugis helyet és tedd fel a krumpli szeleteket a megtisztított arcodra és dekoltázsra kb. 15-20 percre. A végén langyos vízzel öblítsd le a bőröd és használj természetes alapanyagokból készült arcápolót.

Fáradt, karikás szemekre

Csodásan frissíti a fáradt, kipirosodott vagy gyulladt szemeket, halványítja a sötét karikákat és a szem körüli halvány ráncokat. Csak dobj a szemekre egy-egy krumpli karikát és lazulj velük 15-20 percet.

Időhiányban

Ha kevés időd van akkor a krumpli kifacsart levével töröld át a teljes arcod és a dekoltázst, hagyd megszáradni és 5-10 perc elteltével öblítsd le. Kellemes szépülést! :)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: