Spirulinás-mézes hidratáló arcpakolás száraz, érzékeny bőrre

A rendszeres arcápolási rutinod mellett tedd szokásoddá a bőrtípusodnak megfelelő kiegészítő kényeztetést, ami lehet egy egyszerű otthoni vitaminos pakolás is. Itt egy jó recept!

Az idő előtti ráncosodás elkerülése és a bőr egészségének megőrzése érdekében, minden bőrtípusúnak fontos odafigyelnie a bőr napi hidratálására és védelmére. Ez a test teljes bőrfelületére érvényes, ám mivel az arc bőre folyamatosan ki van téve mindenféle külső hatásnak, ezért érdemes fokozottabban gondozni, kényeztetni azt. A napi ápolási rutinon túl, egy-egy változatos arcpakolással sokat adhatunk a bőrnek nemcsak rövid távon, hanem hosszú távon is.

A boltokban kapható arcmaszkok szerintem legtöbbször hangzatosabbak, mint amennyire hatékonyak, és az mellett hogy drágák, még a környezetnek is ártanak. Ezeket egész egyszerűen ki lehet váltani egy-egy szuper otthoni pakolással is, ami egyszerűen elkészíthető saját, jó minőségű alapanyagokból.

Spirulinás arcpakolás

A spirulina egy igazi ásványi anyag és vitamin bomba, ami a szervezet számára is fontos aminosavakat tartalmaz, ezért nemcsak a bőrre tápláló pakolásként szuper, hanem hasznos táplálék kiegészítő is.

A méz millió jótékony hatásáról már többször írtam. Sokféle pakolás kiváló összetevője lehet. Magas tápanyag tartalma miatt kiváló alapanyag különféle pakolásokhoz.

A spirulinás arcpakolás hozzávalói

  • 2 evőkanál tiszta méz
  • 1 teáskanál spirulina por
  • 1 teáskanál rózsa vagy levendula víz (lehet tiszta víz is, ha épp nincs más)
  • 1-2 csepp 100% tisztaságú, minőségi olaj (opcionális)

Elkészítés

Egy üveg vagy kerámia tálban keverd el alaposan az összetevőket. Egyenletesen vidd fel a megtisztított arcra és a nyakra. Hagyd fent legalább 20 percig, majd langyos vízzel öblítsd le!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: