Száműzd a ráncokat saját készítésű szérummal

A biológiai öregedés, az egészségtelen életmód és a túl sok szabad gyök hatására csökken a szervezetben az egészséges sejtek száma, ami az arcon korai ráncosodáshoz vezet. Így ápold a bőrőd antioxidánsokkal!

A C-vitamin szérum egy természetes bőrápoló összetevő, amely ideális mennyiségben csak a minőségi és drága szépségápolókban van jelen. Kutatások bizonyítják, hogy a C-vitamin segíti a kollagéntermelést, erőteljes antioxidáns hatása van, ezért kiváló öregedésgátló, ránctalanító és bőr feszesítő. Védi a bőrt a UV-sugárzás káros hatásaitól, halványítja a pigmentfoltokat és segíti a bőr regenerációját is. Száraz vagy öregedő bőr esetén ez a szérum egy szuper jó megoldás!

Szerencsére van egy természetes és házilag is elkészíthető alternatíva, amely az eddigi tapasztalatok alapján éppúgy működik, mint jónéhány drága változat. Én kipróbáltam, és tényleg jó!

Szérum alkatrészek

  • 1/2 teáskanál természetes C-vitamin por (100% L-aszkorbinsav)
  • 1 evőkanál desztillált víz (én másfél evőkanál vizet használtam, mert extra érzékeny a bőröm)
  • vagy 1 teáskanál desztillált víz és 2 evőkanál glicerin
  • 3-4 csepp E-vitaminolaj
  • egy sötét színű üvegtartály tárolásra

Elkészítés

Keverd el a vízben a C-vitamin port, majd csepegtesd hozzá az E-vitamin olajat. Ha csak vízzel és C-vitaminnal készíted, akkor meg is vagy. Ezt legfeljebb 2 hétig tárold a hűtőszekrényben! Ha glicerint is használsz, akkor először keverd el a C-vitamin port a kisebb mennyiségű vízben, majd keverd hozzá a glicerint és az E-vitamint. Ez a verzió kb. egy-két hétig tárolható, szintén a hűtőben. Használat előtt mindig rázd össze!

Van néhány dolog amire fokozottan figyelni kell, ha saját szérumot készítesz:

  1. Óvatosan mérj, ne adj hozzá extra C-vitamint, mert az savas és csípni fogja a bőrt, ha a koncentráció túl magas!
  2. Ha extra érzékeny bőröd van, több vízzel hígítsd!
  3. Erősen ráncos vagy nagyon száraz bőrre lehet hozzá adni extra C-vitamint, de csak fokozatosan emeld az adagot és próbáld ki a kar belső részén, mielőtt az arcodra teszed!

A tiszta C-vitamin por és a víz tonerként is működik. Fontos, hogy mindig a tökéletesen tiszta arcbőrre vidd fel a szérumot! Ha nyáron fényvédő alá használod, tovább fokozhatod annak védő hatását. Arra is fontos figyelni, hogy a tiszta C-vitamin por hőre, fényre, levegőre könnyen bomlik, ezért odafigyelést igényel a tárolása. Ne vegyél átlátszó csomagolásban lévő terméket és felbontás után érdemes azt mindig hűtőben tárolni!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: