Szem alatti karikák? Neeee!

Gondolom veled is előfordult már néhányszor, hogy nem kívánt karikák jelentek meg a szemed alatt, amikor keveset aludtál egy stresszesebb, vagy egy dolgosabb időszak után.

Gondolom veled is előfordult már néhányszor, hogy nem kívánt karikák jelentek meg a szemed alatt, amikor keveset aludtál egy stresszesebb, vagy egy dolgosabb időszak után. Mindegy, hogy fiú vagy lány, idős vagy fiatal valaki, a karikákat senki sem szereti. Most megosztok veled egy egyszerű gyakorlatot, amellyel eltüntetheted a már meglévő karikákat, vagy megelőzheted azok kialakulását. A gyakorlatot végezheted bárhol, bármikor, naponta többször is.

Gyakorlat

Tedd a középső ujjaidat a belső, a mutató ujjakat pedig a külső szemzugokra. Tartsd az ujjaid a szemzugokon stabilan. Húzd össze a szemeidet erősen, és tartsd összeszorítva 5 másodpercig, majd lassan lazítsd el őket. Ismételd meg 10-szer. A torna végén dörzsöld össze a két tenyered úgy, hogy azok jól felmelegedjenek, majd helyezd a meleg kezedet 10-20 másodpercre a szemekre.

Az ujjak azért vannak a szemzugokon, hogy amikor összehúzod a szemedet megakadályozd a bőr összegyűrődését. Figyelj arra, hogy az ujjaiddal, jól takard le azokat a részeket amik ráncolódhatnak. Mindig sima bőrre takarj! Jó, ha eleinte tükör előtt végzed a gyakorlatot.

A szem környéki ráncok és a karikák megelőzésére a rendszeres torna mellett fontos odafigyelni a napi 7-8 óra minőségi alvásra, az egészséges életmódra, a napi legalább 2 liter folyadékbevitelre és a szemkörnyék helyes ápolására. Csak ezek együttesével érhető el jó eredmény.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: