Szem alatti karikák? Neeee!

Gondolom veled is előfordult már néhányszor, hogy nem kívánt karikák jelentek meg a szemed alatt, amikor keveset aludtál egy stresszesebb, vagy egy dolgosabb időszak után.

Gondolom veled is előfordult már néhányszor, hogy nem kívánt karikák jelentek meg a szemed alatt, amikor keveset aludtál egy stresszesebb, vagy egy dolgosabb időszak után. Mindegy, hogy fiú vagy lány, idős vagy fiatal valaki, a karikákat senki sem szereti. Most megosztok veled egy egyszerű gyakorlatot, amellyel eltüntetheted a már meglévő karikákat, vagy megelőzheted azok kialakulását. A gyakorlatot végezheted bárhol, bármikor, naponta többször is.

Gyakorlat

Tedd a középső ujjaidat a belső, a mutató ujjakat pedig a külső szemzugokra. Tartsd az ujjaid a szemzugokon stabilan. Húzd össze a szemeidet erősen, és tartsd összeszorítva 5 másodpercig, majd lassan lazítsd el őket. Ismételd meg 10-szer. A torna végén dörzsöld össze a két tenyered úgy, hogy azok jól felmelegedjenek, majd helyezd a meleg kezedet 10-20 másodpercre a szemekre.

Az ujjak azért vannak a szemzugokon, hogy amikor összehúzod a szemedet megakadályozd a bőr összegyűrődését. Figyelj arra, hogy az ujjaiddal, jól takard le azokat a részeket amik ráncolódhatnak. Mindig sima bőrre takarj! Jó, ha eleinte tükör előtt végzed a gyakorlatot.

A szem környéki ráncok és a karikák megelőzésére a rendszeres torna mellett fontos odafigyelni a napi 7-8 óra minőségi alvásra, az egészséges életmódra, a napi legalább 2 liter folyadékbevitelre és a szemkörnyék helyes ápolására. Csak ezek együttesével érhető el jó eredmény.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: