Tápláló, hidratáló, bőrfeszesítő arcpakolás csokival

A csokoládé finom, és talán nem is létezik olyan ember, aki valamilyen formájában ne szeretné azt. De a csoki nemcsak a hangulatot dobhatja fel, hanem bőrápoló összetevőként is remekül funkcionál.

A csokoládé finom, és talán nem is létezik olyan ember, aki valamilyen formájában ne szeretné azt. De a csoki nemcsak a hangulatot dobhatja fel, hanem bőrápoló összetevőként is remekül funkcionál. Itt egy szuper tápláló-hidratáló-feszesítő arcpakolás, amit tuti, hogy imádni fogsz!

A pakolás összetevői

  • 2 evőkanál tiszta kakaópor (minél jobb minőségű, annál több benne az értékes összetevő)
  • ¼ érett banán
  • 1 evőkanál joghurt
  • 1 teáskanál nyers méz

Kakaó

A kakaópor valójában ennek a pakolásnak a sztárja. Gazdag antioxidánsokban, magnéziumban, szelénben, mangánban, cinkben, rézben, káliumban, foszforban, vasban és kalciumban. Ásványi anyag tartalma és egyéb összetevői együttesen tesznek a sejtkárosodás megelőzése és a bőrhibák helyreállítása érdekében. A kakaóban található koffein fokozza a vérkeringést és feszesíti a bőrt.

Banán

A csokoládé és a banán nemcsak ízben illenek egymáshoz, de a bőrápolásban is remekül együttműködnek. A banán rengeteg tápanyagot tartalmaz, ami nemcsak a szervezet, hanem a bőr számára is nagyon értékes. Sok-sok C-vitamint és B6-vitamint, valamint B1-, B2-, B3-, B5-, B9-vitamint, magnéziumot, káliumot, foszfort vasat és cinket is találunk benne. Ha nem vagy banán rajongó, akkor használj helyette extra joghurtot.

Joghurt

A joghurt telis-tele van vitaminokkal és ásványi anyagokkal, és imádja minden bőrtípus. Nyugtatja és hidratálja a bőrt, segít az egészséges PH-érték fenntartásában, pórusösszehúzó és bőrfiatalító hatású. Lehetőleg szabadon tartott állatoktól származó, ízesítetlen joghurtot használj a pakoláshoz!

Méz

A tiszta méz hidratálja, táplálja és tisztítja a bőrt. Antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatása miatt jól kezeli a pattanásos bőrt, csökkenti a bőr tökéletlenségeit. Érdemes tiszta, mindentől mentes, jó minőségű mézet vásárolni, közvetlenül termelőtől.

A pakolás elkészítése és alkalmazása

  1. törd össze a banánt egy villával, majd add hozzá a többi hozzávalót
  2. kend fel a masszát a megtisztított arcra és a nyakra
  3. 10-20 perc elteltével mosd le langyos vízzel
  4. és élvezd az eredményt :)

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: