Így olvaszd le a tokát egyszerűen

Megosztok veletek egy nagyon hatékony gyakorlatot, ami nemcsak a már meglévő tokát tüntetni el, de megelőzésre is kiváló.

Néha a genetika, néha csak felszedett pár kiló miatt, de legtöbbször a kor előrehaladtával jelenik meg a toka, ami valljuk be őszintén sokat ront az arc összképén. Tény, hogy senkinek sem áll jól. Most megosztok veletek egy nagyon hatékony gyakorlatot, ami nemcsak a már meglévő tokát tüntetni el, de megelőzésre is kiváló.

Gyakorlat

Nyomd fel a nyelved a szájpadlásodhoz olyan erősen, amennyire csak tudod. Tartsd folyamatosan felfelé nyomva, miközben lassan 10-ig számolsz. Ezután lazíts néhány másodpercre, majd ismételd meg ugyanezt kétszer. A gyakorlat legvégén tátogj nagyokat és berregéssel lazítsd a nyelved. Fontos, hogy torna közben ne grimaszolj (például ne ráncold a szemöldököd) és figyelj arra, hogy csak a nyelvvel dolgozz, más testrészeket ne feszíts. Érdemes eleinte tükör előtt gyakorolni. Ha rendszeresen végzed ezt a gyakorlatot, hamarosan látszani fog az eredmény. Kalandra fel! :)

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: