Így olvaszd le a tokát egyszerűen

Megosztok veletek egy nagyon hatékony gyakorlatot, ami nemcsak a már meglévő tokát tüntetni el, de megelőzésre is kiváló.

Néha a genetika, néha csak felszedett pár kiló miatt, de legtöbbször a kor előrehaladtával jelenik meg a toka, ami valljuk be őszintén sokat ront az arc összképén. Tény, hogy senkinek sem áll jól. Most megosztok veletek egy nagyon hatékony gyakorlatot, ami nemcsak a már meglévő tokát tüntetni el, de megelőzésre is kiváló.

Gyakorlat

Nyomd fel a nyelved a szájpadlásodhoz olyan erősen, amennyire csak tudod. Tartsd folyamatosan felfelé nyomva, miközben lassan 10-ig számolsz. Ezután lazíts néhány másodpercre, majd ismételd meg ugyanezt kétszer. A gyakorlat legvégén tátogj nagyokat és berregéssel lazítsd a nyelved. Fontos, hogy torna közben ne grimaszolj (például ne ráncold a szemöldököd) és figyelj arra, hogy csak a nyelvvel dolgozz, más testrészeket ne feszíts. Érdemes eleinte tükör előtt gyakorolni. Ha rendszeresen végzed ezt a gyakorlatot, hamarosan látszani fog az eredmény. Kalandra fel! :)

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: