Tökéletes ajakbalzsam – így készítsd el

Ajakápolót készíteni szuper egyszerű! Nem tartalmaz tartósítószert, saját ízlésre szabható és környezetbarát is. Itt egy nagyon jó recept :)

Már évek óta saját készítésű ajakápolót használok és büszkén mondhatom, hogy nagyon elégedett vagyok az eredménnyel. Szeretem, hogy nem kell aggódnom az összetevők miatt, néhány perc alatt elkészül és teljesen természetes. Imádok kísérletezni ezért időnként más-más alapanyagot használok. Nekem ez a recept vált be eddig a legjobban, amit most megosztok veletek is.

  • 1 ek sheavaj vagy kókuszolaj
  • 1 ek vadrózsaolaj
  • 1/2 ek jojóbaolaj
  • 1/2 ek méhviasz
  • 2-3 csepp E-vitamin olaj
  • 2-3 csepp borsmenta illóolaj
  • vagy 4-5 csepp levendula vagy citrom illóolaj
  • 1-2 kisebb tiszta tégely tárolásra

Elkészítés

Olvaszd meg gőz fölött a méhviaszt és a sheavajat. (Figyelj arra, hogy ne hevítsd túl az olajokat, mert magas hőmérsékleten elvesznek az értékes hatóanyagok.) Keverd hozzá a jojóbaolajat, a vadrózsaolajat, az E-vitamint és a választott illóolajat, majd öntsd az egészet tégelybe. Tedd félre és hagyd, hogy megszilárduljon!

Ha színes ajakbalzsamot szeretnél, akkor tegyél a keverékbe természetes színezéket, mint például gyümölcsport, pirospaprikát, étcsokit vagy bármilyen természetes ételfestéket.

Érdemes kipróbálni!

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: