Tökéletes lazulás saját készítésű testvajjal

Nehéz elképzelni jobbat egy fárasztó nap után, mint egy remek lazító masszázst, főleg, ha az egy saját készítésű masszázs krémmel valósul meg :)

Nem tudom ki hogy van vele, de én egy hosszú és fárasztó nap után semmire sem vágyom jobban, mint egy kellemes, lazító masszázsra és csendre. Remek együtt töltött idő lehet partnerünkkel egy kölcsönös masszázs, de akár a magunknak végzett kényeztető lábmasszázs is jó levezetése lehet a napnak. Még kellemesebbé tehetjük ezt az élményt, ha saját testvajat készítünk a masszázshoz. Ehhez ajánlok most egy könnyen elkészíthető, pénztárcabarát és teljesen természetes összetevőkből álló receptet.

Hozzávalók

  • 2 evőkanál folyékony olaj (én szeretem az édes mandulaolajat vagy a jojobaolajat)
  • 2 evőkanál kókuszolaj
  • 2 evőkanál kakaóvaj (reszelve)
  • 5-8 csepp borsmenta illóolaj (a levendula még egy nagyszerű választás)
  • 1 vaníliarúd (opcionális)

Elkészítés

Olvaszd fel az összetevőket vízgőz fölött, az illóolajok kivételével. Ne hevítsd túl az olajokat, mert sérülnek a bennük lévő értékes hatóanyagok! A már folyékony olaj mixhez óvatosan keverd hozzá a választott illóolajat, és ha használsz vaníliát, akkor azt is. Öntsd bele a kész keveréket egy tégelybe és már kész is!

Az elkészített testvajat nemcsak testmasszázshoz használhatod, hanem akár testápolóként is jól működhet.

Szavatossági idő

Mivel ez a masszázsvaj nem tartalmaz tartósítószereket, ezért a legrövidebb ideig eltartható összetevő dátumát kell figyelembe venni. A krém maximum 6 hónapig használható probléma nélkül, bár az illóolaj illata kissé elhalványul majd, ha sokáig tárolod. Én mindig kis mennyiséget készítek egyszerre, majd szükség esetén újra elkészítem.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: