Így tüntesd el a szem alatti karikákat

A szem alatti karikák kialakulását okozhatja kialvatlanság, egészségtelen életmód, genetika, vagy betegség. Érdemes ezeket felderíteni és megszüntetni, de addig is itt egy nagyon jó gyakorlat a fránya karikák ellen!

A szem alatti karikák kialakulásának megelőzésére vagy eltüntetésére a legjobb módszer a rendszeres testmozgás mellett, a napi legalább 7 óra pihentető alvás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel. De a tudatos életvitel mellett sokat segíthet, ha rendszeres tornával a szem alatti izmokat folyamatosan karbantartjuk. Ráadásul napi edzésekkel a szem körüli apró ráncok kialakulását is megelőzhetjük. Végezd az alábbi gyakorlatot naponta és hamarosan látni is fogod az eredményt!

Gyakorlat

Tedd a mutatóujjakat a külső szemzugokhoz, a többi ujjad zárd mellé a szem alatt a csonton. Told felfelé az alsó szemhéjakat mialatt lassan 10-ig számolsz, tartsd meg egy picit, majd lassan engedd vissza. Figyelj arra, hogy ne húzd, ne nyújtsd a bőrt az ujjaiddal. Fontos, hogy a feladat végzése közben ne grimaszolj. Koncentrálj az izmokra, csak azok dolgozzanak. Ismételd meg a gyakorlatot 3-szor. A végén lazításként dörzsöld össze a két tenyered jó erősen, majd tedd őket puhán a szemekre.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: