Így tüntesd el a szem alatti karikákat

A szem alatti karikák kialakulását okozhatja kialvatlanság, egészségtelen életmód, genetika, vagy betegség. Érdemes ezeket felderíteni és megszüntetni, de addig is itt egy nagyon jó gyakorlat a fránya karikák ellen!

A szem alatti karikák kialakulásának megelőzésére vagy eltüntetésére a legjobb módszer a rendszeres testmozgás mellett, a napi legalább 7 óra pihentető alvás és a megfelelő mennyiségű és minőségű folyadékbevitel. De a tudatos életvitel mellett sokat segíthet, ha rendszeres tornával a szem alatti izmokat folyamatosan karbantartjuk. Ráadásul napi edzésekkel a szem körüli apró ráncok kialakulását is megelőzhetjük. Végezd az alábbi gyakorlatot naponta és hamarosan látni is fogod az eredményt!

Gyakorlat

Tedd a mutatóujjakat a külső szemzugokhoz, a többi ujjad zárd mellé a szem alatt a csonton. Told felfelé az alsó szemhéjakat mialatt lassan 10-ig számolsz, tartsd meg egy picit, majd lassan engedd vissza. Figyelj arra, hogy ne húzd, ne nyújtsd a bőrt az ujjaiddal. Fontos, hogy a feladat végzése közben ne grimaszolj. Koncentrálj az izmokra, csak azok dolgozzanak. Ismételd meg a gyakorlatot 3-szor. A végén lazításként dörzsöld össze a két tenyered jó erősen, majd tedd őket puhán a szemekre.

Arctorna
Workshop

Ha még nem ismered az arctornát, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ajándékozz szépséget

Lepd meg Arctorna Workshop ajándékutalvánnyal azokat, akik számodra igazán fontosak! Mi lehet értékesebb ajándék, mint egy életre szóló tudás, és egy palack az örök fiatalság vizéből? ;)

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: