Holisztikus szépség cikksorozat

Vajon mi az igazi szépség titkos receptje? Mi jut eszünkbe akkor, amikor a szépségre gondolunk? Milyen eszközöket választunk saját szépülésünkhöz? Hogyan kerülnek a különálló elemek harmóniába, és vajon hogyan formálódnak ezek egy teljes egésszé?

Amikor a “holisztikus” szóval találkozunk, általában az a gyógyítási szemlélet jut először eszünkbe, amely a testi és a lelki állapotot együttesen veszi figyelembe. A szépséget is érdemes teljes egészében, vagyis holisztikusan szemlélni, hiszen külső és belső ebben az esetben is szorosan összefügg.

Külső szépségünkre többnyire nagy hangsúlyt fektetünk, hiszen ma már szinte mindenhol elvárás, hogy szépek, ápoltak, trendiek legyünk. Nem véletlenül, ugyanis bizonyítottan nagyobb előnyt jelent egy jó megjelenés. Az igazi szépséghez azonban nem elég egy klassz frizura, egy minőségi smink, vagy egy csinos ruha, ennél sokkal többre van szükség. Ahhoz, hogy a gondosan megtervezett külső végül igazán nyomot hagyjon, elengedhetetlen a természetesen szép kisugárzás, mivel a természetes szépség erre épül. Ezt a csillogó sugárzást belső harmóniánk, testünk, lelkünk egészsége és jólléte, külsőnk és belsőnk egyensúlya adja.

Egy több részből álló blogsorozatban bemutatom a szépséget meghatározó legfontosabb elemeket, mégpedig úgy, hogy minden témában megkeresek egy szakértőt, akivel interjút készítek. Ezekben a írásokban az adott téma és a szépség kapcsolatáról és fontosságáról olvashattok. Minden cikkben segítséget, illetve tippeket adunk arra vonatkozóan, hogyan támogathatjátok saját szépségeteket.

Az első cikkben a belső szépség kerül fókuszba, mert ez az alap, innen indul minden. Megvizsgálunk és pontosítunk néhány idekapcsolódó fogalmat, és ötleteket adunk, hogyan lehet elindulni az önfejlesztés és az önelfogadás útján, hogy egyre inkább harmóniába kerülhessünk önmagunkkal.

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: