Csodálatos zöldteás éjszakai szemkörnyék ápoló, nem csak sötét karikákra

Fontos egy jó szemkörnyék ápolót rendszeresen használni, hiszen a szemkörnyéki bőr rendkívül vékony és érzékeny, ezért hamar ráncosodhat. Éjszakára azonban magad is készíthetsz szemkörnyék ápolót, ami nagyszerűen kiegészíti a nappali krémet.

Többször foglalkoztam már a blogon a szem alatti sötét karikákkal (itt találsz gyakorlatot is) és arctorna workshopokon is gyakran előkerül ez a téma. Nem véletlenül, hiszen sokunknak állandó vagy visszatérő gondja a karikásság. Igaz, hogy vannak kiváló smink trükkök, amik szépen elfedik a problémát, de ki akar folyton sminkben rejtőzködni? Sokféle szemkörnyék ápoló krém is kapható már, ami kimondottan a karikás szemekre fókuszál, viszont a legtöbb termék olyan alacsony mennyiségben tartalmazza az értékes hatóanyagokat, hogy tulajdonképpen szinte semmit sem teszünk azért, amiért megvettük az árut. De miért is keresgélnénk tovább, amikor magunk is elkészíthetjük, mégpedig egyszerűen, olcsóbban és méregmentesen! Íme egy szuper éjszakai szemkörnyék ápoló receptje, ami ápol, ránctalanít, feszesít és halványítja a sötét karikákat is.

Összetevők

  • 1 teáskanál méhviasz
  • 1 teáskanál sheavaj
  • 1 teáskanál sárgarépa olaj (használhatsz csipkebogyó olajat is)
  • 2 teáskanál mandulaolaj
  • fél teáskanál zöld tea por
  • 3-4 csepp E vitamin olaj
  • 5-6 csepp levendula olaj (opcionális)
  • tároló edény

Elkészítés

Vízgőz felett olvaszd fel a méhviaszt és a sheavajat, majd vedd le a mixet a gőzről, és a zöld tea kivételével keverd hozzá a többi alapanyagot is. Gyorsan dolgozz, mert a massza hamar elkezd megdermedni és utána nehéz vele dolgozni. A legvégén gyorsan keverd hozzá a zöld tea port is! Keverd szép simára, öntsd a masszát tároló edénybe és mehet is a hűtőbe dermedésig.

Arctisztítás után, gyengéden paskolj az ujjak végével a nedves szemkörnyékre a krémből. Még hatásosabb, ha krémezés előtt felviszel a bőrre egy kevés C-vitamin szérumot is.

Neked hogy vált be? Oszd meg velünk a tapasztalataidat! :)

Arctorna alkalmazás
Joyo

Vadonatúj online arctorna alkalmazásunk saját tempódban tanít arctornázni, és vezetett edzésprogramokkal segít a rendszeres tornában, kezdőtől haladó szintig. Óriási kedvezmény az első 500 előfizetőnek!

Arctorna
Workshop

Ha személyesen velem szeretnél arctornázni, gyere el a következő workshopra, ahol négy órában egy szuper hasznos bevezetést kapsz az arc izmainak módszeres edzésébe. A tanultak segítségével képes leszel feszesen tartani a teljes arcod és nyakad.

Komplett Arctorna
Tréning

Ha igazán komolyan gondolod az arctornát, és a lehető leggyorsabban szeretnél fejlődni, csatlakozz a következő arctorna tréning csoporthoz! A tréning során maximális figyelmet és támogatást kapsz, hogy az arcodhoz szabott gyakorlatokkal a leghamarabb elérhesd a kívánt eredményt. A tréning végére egy életre szóló arcfiatalító tudás birtokába jutsz.

Ha szeretnél szuper szépségtippeket kapni tőlem, és értesülni izgalmas arctornás eseményekről, iratkozz fel hírlevelemre: